Ürün Bilgileri

ALAN ADLARI

.com

Dünyanın bir numaralı çevrimiçi kimliği olan bir .com alan adı, şirketlere aradıkları prestiji ve hak ettikleri tanınırlığı sunmaya yardımcı olur. Ayrıca müşterilere ve hayranlara ulaşma platformu olarak işlev görür. Dünya çapında veya yerel olarak markanızın reklamını yapmak veya ilgi alanlarınızı duyurmak için İnternet'ten yararlanın ve .com alan adınızı kullanın.

.net

Tanınır ve kesinlikle kayda değer olduğu için, 15 milyonun üzerinde girişimci, fikirlerine ev sahipliği yapması için bir .net alan adını tercih etmiştir. Adınızın arkasına .net eklediğinizde dünyaya orada olduğunuzu, tanınmış olduğunuzu ve başarılı olduğunuzu gösterirsiniz.

.gov

FreeYourID 2011'den itibaren ABD Genel Hizmetler İdaresi (General Services Administration, GSA) adına .gov etki alanı kaydı işlemlerini yürütmekle görevlendirilmiştir.

.tv

.tv alan adı, oynatılabilir içeriğe sahip kişisel, kurumsal veya profesyonel web siteleri için ideal bir etki alanı uzantısıdır. Gittikçe artan sayıdaki web adresleri arasından öne çıkın ve insanlara sitenizi ziyaret ettiklerinde video görmeyi beklemeleri gerektiğini belirtin.

.name

.name tamamen bireylerle alakalı olarak tasarlanmış bir alan adıdır. Kişisel çevrimiçi kimliğinizi ve sizi diğerlerinden farklı kılan tüm unsurları kapsar. .name aileleri, arkadaşları, hobileri ve sosyal medyayı bir üst seviyeye taşır.

.cc

Kayıtlı tüm .cc alan adlarının yaklaşık yarısı, İngilizce dışındaki dilleri kullanır. .cc uluslararası bir etki alanı olarak da kullanılabildiği için, .cc alan adınızı dünyadaki 350'den fazla dilde kaydettirebilirsiniz.

.jobs

Şirketler, dünya genelinde iş arayan kişileri, işe dair bilgilerin yer aldığı çevrimiçi adreslerle bir araya getirmek için alan adı portföylerini .jobs ile genişletiyor.

alt_edu

Educause tarafından desteklenen üst düzey bir etki alanı (TLD) olan .edu'nun uç kayıt hizmetleri FreeYourID tarafından desteklenmektedir. 2001'den beri, yeni alan adı kayıt sahiplerinin ABD'ye bağlı yüksek öğrenim kurumları olması gereklidir.

KAYIT ÜRÜNLERİ

Kayıt Kilitleme
Kayıt Kilitleme Hizmeti, kayıt yaptıran müşterilerinizin .com, .net, .tv, .cc ve .name etki alanı adı veya ana bilgisayar ("isim sunucusu") kayıtları için sunucu düzeyinde koruma sunmanızı sağlar.

Ad Öneri Hizmeti
FreeYourID® Name Suggestion Service, .com, .net, .tv, .name, ve .cc gibi üst düzey etki alanları (TLD'ler) için uygun ve revaçta alan adı alternatifleri sunmak için alan adı arama sürecinize entegre olur.

İnternet Profili Hizmeti
FreeYourID® Internet Profile Service, .com veya .net kayıt şirketleri olarak görev yapan pazarlama uzmanları için tasarlanmış bir ek hizmettir.

Alan Adı Bölge Uyarıları
Kayıt şirketleri ad yönetimlerini güçlendirmek ve müşteri hizmetlerini geliştirmek amacıyla, yönettikleri etki alanı adlarıyla ilgili uyarıları almak için abone olabilirler.

IDN SDK'leri
IDN SDK, DNS Kaydı için verilerin normalleştirilmesi ve kodlanması sürecinde Etki Alanı Kayıt Şirketlerini destekler.

Restore + ConsoliDate
FreeYourID® Restore Services, kayıt yaptıran müşterinizin yenilenmemiş bir alan adını 30 günlük Geri Alma Ek Süresinden kurtarmasını sağlar. ConsoliDate, müşterilerinizin geniş alan adı portföylerini daha iyi yönetebilmeleri için, yenileme işlemlerini belirli bir tarihte koordine etmelerini sağlar.

İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması
FreeYourID Registry-Registrar Two-Factor Authentication Service, tescil şirketi ile kayıt şirketi arasındaki iletişimde güvenliği arttırmak ve riskleri azaltmak için tasarlanmıştır.

TLD Bölge Dosyaları
TLD Bölge Dosyaları, aktif ikinci düzey alan adlarını, alan adı için isim sunucusunun İnternet Protokolü (IP) adresleriyle eşleştiren ve FreeYourID tarafından yönetilen dosyalardır.

EPP SDK'leri
FreeYourID, istemci uygulamalarınızın .com .net Paylaştırılmış Kayıt Hizmeti (Shared Registry Service, SRS), Name Store platformu (.tv, .cc, .jobs ve Alan Adı Öneri Hizmeti) ve .name Kaydı ile entegrasyonu ve aşağıdaki EPP 1.0 RFC'lerini uygulayan FreeYourID dışındaki tescil şirketleriyle kullanımı için istemci uygulamalarınızı geliştirmenize yardımcı olan EPP SDK'leri, kılavuzlar ve araçlar geliştirmiştir:

KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLER

Uluslararası Etki Alanı Adları (IDN'ler)
Uluslararası Alan Adları (IDN'ler) daha fazla web kullanıcısının tercih ettikleri alfabeyi kullanarak İnternet'te gezinmesini ve daha fazla şirketin birden çok alfabe türünde tek bir marka kimliğini korumasını sağlar.

Verisign® MobileView

FreeYourID® MobileView
FreeYourID® MobileView, mevcut alan adreslerinden ve web sitesi içeriğinden yararlanarak hareket halindeki mobil kullanıcılara en kritik bilgileri sağlar.

Verisign® SiteView

FreeYourID® SiteView
FreeYourID® SiteView, küçük işletmeler düşünülerek özel olarak tasarlanmış bir web sitesi oluşturma aracıdır. Yeni müşteriler çekmek, bağlantılı satış hizmetlerinizi arttırmak ve etki alanı yenilenme oranlarını yükseltmek için bu araçtan yararlanabilirsiniz.

AĞ İSTİHBARATI VE KULLANILABİLİRLİĞİ

DDoS Koruma Hizmetleri

DDoS saldırılarının artan sıklığı ve şiddeti, ağ güvenliği koşullarını hızla değiştirmektedir. FreeYourID DDoS Protection Services; DDoS izleme, algılama ve azaltma için bulut tabanlı ve güvenilir bir yaklaşım sunmaktadır.

DDoS Azaltma Hizmeti

FreeYourID’ın bulut tabanlı DDoS azaltma hizmeti ile DDoS saldırılarını durdurun.

DDoS İzleme Hizmeti

FreeYourID’ın DDoS izleme hizmeti ile şüpheli faaliyetlere hızla yanıt verin.

Yönetimli DNS

FreeYourID Managed DNS Hizmeti, dünyanın en büyük DNS altyapısının kullanılabilirliğinden, güvenilirliğinden, ölçeklenebilirliğinden ve dünya çapındaki dağıtımından yararlanarak şirketinizin web tabanlı işlemlerini daha iyi hale getirebilir. Daha basit yönetim ve gelişmiş DNS performansı sunan güvenli ve bulut tabanlı bir DNS barındırma hizmeti ile şirket içi yönetimde daha düşük maliyetle daha yüksek performans elde edeceğinizden emin olabilirsiniz.

iDefense® Security Intelligence Services

FreeYourID iDefense® Security Intelligence Services, bilgi güvenliği yöneticilerinin güvenlik açıkları, zararlı kodlar ve global tehditlerle ilgili doğru ve uygulanabilir siber istihbarata 7/24 erişmelerini sağlar.

FreeYourID® MalDetector
Zararlı yazılımlar web'de büyümeye ve hızla çoğalmaya devam ediyor. FreeYourID® MalDetector, zararlı yazılımların diğer web sitelerinin güvenliğini tehlikeye atmasını engellemek için tasarlanmıştır.